<h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p> <h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p> <h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p> <h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p> <h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p> <h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p> <h2>Dikikos</h2><p>από το 1989</p>
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιγραφές DIKIKOS
δίπλα σας από το 1989

 

Υπηρεσίες - Προϊόντα


Επιγραφές Led
Ο φωτισμός της εποχής μας με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, ιδανικός για πολύ δύσκολα σημεία, είτε εσωτερικά σε γράμματα και επιγραφές είτε φανερά όπως σε σταυρούς φαρμακείων και διακοσμητικά σχέδια.

Αυτοκόλλητα γράμματα & σήματα
Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε κάθε είδους αυτοκόλλητα σε επιγραφές, αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, σε όλα τα χρώματα καθώς και διακοσμητικά φίλμ αμμοβολής.

Ψηφιακές εκτυπώσεις
Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε εκτυπώσεις σε καταστήματα, αυτοκίνητα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κατασκευές πλεξιγκλάς
Διάφορες κατασκευές πλεξιγκλάς όπως κάλπες, μπρελόκ, θήκες για διαφημιστικά έντυπα, φωτιστικά κ.α.

Επιγραφές Νέον
Οι μαγικοί φωτεινοί σωλήνες παίρνουν ό,τι σχήμα θέλουμε και μας χαρίζουν το φως τους, σε επιγραφές και κρυφό φωτισμό, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή.

Επιγραφές
Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε επιγραφές κάθε είδους και σχεδίου από προφίλ αλουμινίου, από μια μικρή επιγραφή εισόδου μέχρι επιγραφές σε ταράτσες και πυλώνες.

Ειδικές κατασκευές επιγραφών

Ανάγλυφα γράμματα
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ανάγλυφα γράμματα σε όλα τα υλικά όπως πλεξιγκλάς, ανοξείδωτα, αλουμινίου, γαλβανιζέ κ.α. Καθώς και σχήματα λογότυπα εταιριών φωτεινά και μη.